Horoscop Horoscop Sagetator 02.08.2021

Nu fi surprins daca vecinii tai vin la usa ta pentru a-ti cere o favoare – si nu doar pentru a imprumuta o ceasca de zahar. Chiar daca raspunsul tau initial va fi da, gandeste-te de doua ori inainte. Aceasta “favoare” ar putea implica un angajament major in timp. Asta este ceea ce vrei sa faci? Poti pune nevoile tale inaintea prietenilor si sa fii in continuare un bun vecin. Nu-ti face griji, ei vor intelege.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

O seara romantica la domiciliu cu partenerul tau, te-ar putea aduce mai aproape de ceea ce iti doresti. Emotiile tale sunt intense chiar acum, deci trebuie sa-ti folosesti intuitia pentru a analiza cat de multe din sentimentele tale ar trebui sa le dezvalui. Ai putea simti o noua pasiune. S-ar putea sa descoperi un nou domeniu de interes si vei dori sa il studiezi acasa timp de cateva ore.

Horoscop Sagetator 02.08.2021

sagetator

Istoric Sagetator



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului