Horoscop Horoscop Sagetator 02.12.2023

S-ar putea sa te simti ca un cal de curse strans in poarta. Esti blocat intr-un loc mic, iti scuturi picioarele si astepti cu nerabdare sunetul clopotelului de start. Ai putea simti ca nu ai nicio putere, deoarece nu ai control asupra momentului in care poarta se va deschide. Fii rabdator. Nu-ti risipi toata energia prin agitatie. Poarta se va deschide destul de curand si vei fi in miscare.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Cauta sfatul unui om mai in varsta si mai intelept astazi. Indiferent daca vrei sau nu, este posibil sa intalnesti pe cineva cu autoritate care ar putea sa iti spuna ce crede el. Incearca sa tii cont de sfaturile care le primesti. Exista o alta perspectiva de care trebuie sa o tii cont pentru a readuce lucrurile la echilibru.

Horoscop Sagetator 02.12.2023

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului