Horoscop Horoscop Sagetator 03.12.2016

Este posibil sa fii putin indecis in ultima vreme mai ales cand vine vorba de sentimentele tale de dragoste. Poate ca mintea ta este atrasa de o alta persoana in timp ce inima ta se gandeste la o alta. Exista o vorba : “Nu incerca sa fugi dupa doi iepuri deodata, nu vei prinde nici unul.”. Ar  fi mai bine sa te gandesti exact ce persoana vrei langa tine.

Horoscop saptamanal Sagetator 18 – 24 noiembrie 2019

In aceasta saptamana starea ta de spirit va fi minunata! Plimbarile in natura sunt cele care te vor incanta cel mai mult si nu uiti sa te rasfeti zilnic cu ceva ce-ti place tie cel mai mult! Esti in forma si iubesti viata si aventura! Faci planuri de vacanta si incerci sa convingi cati mai multi prieteni sa ti se alature. Vei face multe activitati noi care te vor incanta, vei reamenaja gradina sau vei face schimbari in casa. Profita de aceasta perioada si completeaza-ti agenda cu activitati pe care trebuie sa le faci in viitor pentru a nu ramane fara inspiratie in perioada urmatoare.

Horoscop Sagetator luna noiembrie 2019

In aceasta luna sunt sanse de a restabili o relatie de prietenie pe care ai intrerupt-o din cauza unor circumstante de viata. Neloialitatea fata de prieteni sau de familie poate fi descoperita in aceasta perioada. Este necesar sa fii atent la lucrurilre pe care le faci, deoarece va trebui sa te justifici si consecintele pot fi neplacute pentru tine.
Pentru cei care vor sa se mute intr-un alt oras sau sa-si schimbe locul de munca, poate fi o luna favorabila.
Este posibil sa ai noroc in afacerile tale, cum ar fi castigarea unor bani din locuri neasteptate sau obtinerea unui profit mai bun din munca pe care o faci.

Horoscop de ieri

Este posibil sa folosesti o abordare pe bancheta din spate cand vine vorba de dragoste si romantism. Nu este neaparat un lucru rau. De fapt, acest tip de atitudine functioneaza in avantajul tau. Mergand cu fluxul si asteptand ca un altul sa faca prima miscare.

Horoscop Sagetator 03.12.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului