Horoscop Horoscop Sagetator 04.10.2020

Un apel telefonic te va pune pe ganduri. Poate fi vorba despre o mostenire la care nu te asteptai sau o noua colaborare ce iti poate schimba cariera. Seara vei iesi in oras cu prietenii si iti vei povesti intamplarea din aceasta zi. Cine stie, poate cateva sfaturi iti vor fi de folos.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

S-ar putea sa ajungi sa fii salvatorul pasnic care calmeaza pe toata lumea astazi. Foloseste-ti natura artistica si dragostea pentru frumusete si armonie pentru a-i inspira pe ceilalti sa renunte la diferentele lor si sa se concentreze asupra aspectelor pozitive. Acceptarea generoasa a celorlalti este singura cale de urmat, mai ales astazi, cand oamenii sunt suparati si gata sa lupte. Fa tot posibilul pentru a promova pacea.

Horoscop Sagetator 04.10.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului