Horoscop Horoscop Sagetator 05.09.2016

La serviciu vei avea parte de o intamplare mai neplacuta din cauza unui coleg ce te va pune intr-o situatie mai dificila in fata sefilor. Incearca sa eviti discutiile aprinse si sa iti pastrezi calmul.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Abilitatile tale intuitive sunt inalte. In mod normal, esti sensibil, dar astazi este posibil sa te legi de gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele strainilor care trec pe strada. Daca folosesti aceasta abilitate cu cei din jurul tau, vei putea sa iti imbunatatesti intelegerea si pentru a te apropia astfel de cei dragi. Nu lasa aceasta ocazie sa treaca pe langa tine.

Horoscop Sagetator 05.09.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului