Horoscop Horoscop Sagetator 06.12.2019

Desi iesi de obicei, astazi s-ar putea sa te simti mai timid si rezervat, probabil din cauza gandurilor melancolice despre dragoste sau prietenie. Cineva de care iti pasa poate fi plecat in alta tara si iti este dor de el sau ea. Oamenii pot incerca sa profite in mod nedrept de tine. Deoarece te simti mai vulnerabil, exista posibilitatea sa ii lasi sa profite de tine. Fii discriminator.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 20 – 26 ianuarie 2020

In prima parte a saptamanii vei incheia un proiect creativ sau te vei lauda cu o abilitate. Acesta este un moment excelent pentru a face vanzari sau pentru a face schimb de bunuri deoarece se arata o imbunatatire a veniturilor. Optiunile de divertisment sau agrement vor fi foarte tentante in primele trei zile din saptamana.
Sfarsitul de saptamana este minunat pentru a-i contacta pe ceilalti, pentru a incheia anumite afaceri si pentru a negocia.

Horoscop Sagetator luna ianuarie 2020

Datorita eforturilor depuse in aceasta perioada te vei bucura de un mare succes. Vei privi obictiv si vei vedea lucrurile mult mi clar, analizand situatiile in modul cel mai productiv. Iti vei asuma mai multe sarcini deoarece majoritatea eforturilor tale vor avea rezultate bune. Din punct de vedere financiar vei avea un venit considerabil reusind sa-ti permiti o vacanta si cadouri pentru cei dragi. Te vei simti intr-o stare sufleteasca de pace reusind sa indepartezi dusmanii din jurul tau. Vei analiza cu atentie peroanele care merita atentia ta si vei pastra alaturi de tine doar oamenii cu adevarat importanti. Daca esti singur, luna aceasta promite o noua pasiune sau chiar o relatie puternica.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi buna pentru a iti pune in aplicare anumite planuri. S-ar putea sa ai destul de mult succes daca esti gata sa aperi lucrurile care te intereseaza cu adevarat. Pretinde ca esti regizorul unui film si ca tocmai ai intalnit un potential producator pentru filmul tau. Se intampla doar sa ai scenariul in mana. Esti pregatit sa te ridici in lume? Esti pregatit pentru succes?

Horoscop Sagetator 06.12.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului