Horoscop Horoscop Sagetator 07.04.2018

Unele stiri destul de suparatoare despre un prieten ar putea ajunge azi la urechile tale, probabil la telefon. Ai putea afla adevarul, dar este mai probabil ca faptele sa fie distorsionate in relatare. De fapt, ceea ce auzi nu pot fi altceva decat barfe. Suna pe cineva care ar putea sti ce se intampla cu adevarat si verifica faptele inainte de a te face nebun.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 19 -25 august 2019

Mintea ta este neliniștită și ușor plictisită în această săptămână, deci ar fi necesar sa găsești o varietate de lucruri interesante de facut pentru a depasi situatia. Te simți independent și este posibil să doresti sa petreci mai mult timp singur decât este normal. Dacă ai aceste simptome, încerca o scurtă călătorie în weekend sau gaseste cateva carti interesante de citit.

Horoscop Sagetator luna august 2019

Este luna în care te vei schimba destul de mult, nu tu ca persoană, ci mai ales actiunile tale vor aduce chmbarea, în sensul schimbării de aploare pe care o vei face. Te vei dezvolta mult, vei extinde aria de activitate poate chiar international, către parteneri și oportunități pe care le aveai în vedere de mai mult timp, dar la care nu ai crezut că vei ajunge atât de repede.
În primele două săptămâni vei întâlni cele mai multe din posibilitățile noi de dezvoltare și vei aduce cele mai importante decizii pe masa.trebuie să analizeli iaceste oportunități da, în același timp să fii atent și care este miza, nu visa prea mult, ci mai bine fii realist și acționează după propria conștiință. Nu ai prea multe piedici deoarece talentul, priceperea și dorința ta de muncă sunt principalii aliați care nu te vor părăsi niciodată, mai rămîne doar să faci alegerea portivită a direcției pe care vei merge.
Pe măsură ce vei progresa pe aceste noi căi, trebuie să clarifici până la cel mai fin detaliu scopul pe care îl urmarești, pentru că apar tot felul de mici strădute în calea ta și nu are sens să o iei pe înfundătură ci rămâi pe drumul principal.

Horoscop de ieri

Daca ai intampinat multa rezistenta cu unele dintre proiectele tale, ar trebui sa le lasi sa plece. Este posibil sa mai faci ceva intr-un anumit mod, chiar daca obiectivele tale s-au schimbat. Tot ce ai gandit a fost inainte de a avansa in cariera. Asta vrei pe viitor? Gandeste-te bine la asta.

Horoscop Sagetator 07.04.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului