Horoscop Horoscop Sagetator 07.05.2023

O separare temporara de un partener romantic te-ar putea face sa disperi astazi. Imaginatia ta poate evoca tot felul de scenarii ingrozitoare, cum ar fi ca persoana iubita sa fie cu altcineva. Nu-ti face asta. Probabil si prietenului tau ii este dor de tine. Fii ocupat, astfel incat zilele sa treaca repede pana cand persoana se va intoarce si veti fi din nou impreuna.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa fii cu prietenii care vor sa iasa in oras si sa cheltuiasca bani. Cumparaturile, mancarea in restaurante elegante sau mersul la cluburi de dans ar putea fi in planurile lor. E in regula, atata timp cat nu te lasi prins in exces. Gaseste un mediu fericit intre a cheltui prea mult si a economisi.

Horoscop Sagetator 07.05.2023

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului