Horoscop Horoscop Sagetator 09.04.2016

Dorinta ta de a te vedea cu partenerul tau azi este foarte puternica. Cu toate acestea, daca intrebi, este posibil sa fii refuzat. Nu concluziona imediat ca partenerul tau nu vrea sa te vada. Daca el sau ea iti spune ca are anumite responsabilitati de la care nu poate lipsi, probabil asa este. S-ar putea sa astepti o alta zi pentru a va vedea, dar asta e, probabil, cel mai rau care se va intampla. Ai putina incredere si rezista!

Horoscop săptămânal Săgetător 18 martie – 24 martie 2019

Ai ajuns în punctul unei redescoperiri bazată pe retrospectiva rațională a unor activități. Deși poate părea că schimbi un pic din rimt, e foarte important să vezi ce ai de făcut în viitor, so acest lucru va fi posibil doar reanalizând activitațile tale din prezent și din trecutul apropiat. Nu e o poticneală ci e o acțiune necesară.

Poate și corpul tău are nevoie de o pauză și de de un mic popas, așa că să nu te lași dus de gândul că a continua cu orice preț e singura soluție. Ai tu resurse, dar trebuiesc folosite acolo unde sunt necesare, chiar dacă pentru asta e nevoie de o pauză pentru a reconsidera tocmai ce e poatrivit și ce nu, pentru tine.

Acasă poate fi locul cel mai potrivit să începi să mai scapi de cele mai puțin necesare să și să pui o nouă viziune în aplicare. Ordinea e foarte utilă dar mai ai nevoie și de un pic de libertate.

Horoscop Sagetator luna martie

              Trebuie să fii cu băgare de seamă la ce se întâmplă în viața ta profesională. Se pare că unele relații nu sunt în cea mai optimist notă și acest fapt poate afecta evoluția activității tale. Ar fi bine să mai analizezi odată ce se petrece în jurul tău și mai ales activitățile celor pe care îi creditezi zilnic. Dacă ai să faci suma concluziilor vei vedea unde se află cu adevarat, la ce nivel, activitatea ta și e posibil chiar să reconsideri unele domenii la care nici nu te-ai gândit vreodată. Nu e un lucru rău să faci schimbări, mai ales că nu e pentru prima data.

La cât de implicat ești în viața profesională, e prea puțin probabil să îți mai pese de sentimente. Chiar nu dai nici o importanță acestei părți din tine. Există însă și un risc, să nu te obișnuiești așa, pentru că în timp se va manifesta un gol interior, pe care nu vei ști cum să-l identifici și va fi greu de dus.

Să ai grijă, totuși la măsura implicării în activitățile zilnice, pentru că poți foarte ușor să aluneci spre surmenaj și epuizare. Nu e chiar ultima zi în care mai poți să faci ceva, e loc și timp pentru toate, dar sănătatea trebuie tratată ca un dar scump.

Gusturile tale pentru lux nu se lasă usor potolite și, desi financiar îți poți permite destul, ai tendința de a cheltui multișor. Nu e nici o problem, sunt banii tăi și faci ce vrei cu ei, dar nu e cea mai înțeleaptă decizie. Ar fi bine să te gândești și la viitor și la posibilitatea capitalizării.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea sa te gandesti la probleme de cariera. Probabil ca incerci sa te gandesti la modalitati ingenioase de a avansa profesional si de a iti mari veniturile. O serie de optiuni diferite ar putea sa se prezinte, unele functionale, altele nu. S-ar putea sa nu fie usor sa actionezi, dar continua sa incerci. Obstacolele apar intotdeauna atunci cand incerci ceva nou. Vei ajunge acolo unde ti-ai dorit.

Horoscop Sagetator 09.04.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului