Horoscop Horoscop Sagetator 10.03.2020

Desi esti atras de natura si te bucuri de pasiune fizica, acest lucru poate parea si mai pronuntat astazi. Romanele si filmele pe aceste subiecte ar putea fi deosebit de atragatoare. Poate doresti sa planifici o seara romantica cu un iubit. Daca nu ai unul, nu te mira daca un prieten vechi pare brusc foarte sexy! Aceasta este o zi minunata pentru a face cumparaturi. Ai mai multe sanse sa alegi cele mai atragatoare articole.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 01 iunie – 07 iunie 2020

În ultima vreme ai fost foarte preocupat de tot ce înseamnă reamenajarea spațiului de locuit, dar în această săptămână ai ceva îndoieli cu privire la cheltuielile făcute. Întreg mijlocul săptămânii ți-l vei petrece calculând și punând pe hârtie avantajele și dezavantajele investiției tale, asta până când partenerul de viață va pune capăt îndoielilor. Sfaturile pe care le ți le dă sunt extreme de înțelepte și vizează bucuria pe care ar trebui să o afișezi în fața realizării tale.
La nivel relațional ai parte de persoane ascunse care nu îți vor spune adevărata lor părere, ci îți vor spune decât ceea ce vrei să auzi, deși tu ai nevoie de adevăra mai mult ca niciodată. Nu încredința lucruri importante unor astfel de persoane și nici nu le spune secretele tale cele mai ascunse.

Horoscop Sagetator luna iulie 2020

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Nativii săgetatori singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Lucrarile care implica tranzactii financiare ar trebui sa fie rezolvate astazi, dar nu va fi la fel de obositor pe cat crezi. Orice informatie necesara este usor obtinuta. Majoritatea informatiilor vor fi clare si de inteles, iar persoanele implicate utile. Este important sa faci asta. Daca astepti, s-ar putea sa nu mearga la fel de bine. Seara, programeaza o intalnire romantica, daca este posibil. Nivelul tau de pasiune este destul de ridicat!

Horoscop Sagetator 10.03.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului