Horoscop Horoscop Sagetator 10.09.2019

O intalnire neasteptata cu un prieten te-ar putea face sa simti cateva emotii puternice pe care si prietenul tau le experimenteaza. Acestea ar putea fi nelinistitoare, asa ca fii pregatit. Cresterea constientizarii psihice te poate determina sa simti gandurile si sentimentele altora mai puternic decat de obicei. Acest lucru ar trebui sa creasca intelegerea ta despre persoana, dar ai grija sa nu dezvaluiesti aceasta intelegere decat daca ti se cere. S-ar putea dovedi prea mult pentru prietenul tau.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Orice romantism pe care il ai acum va fi deosebit de distractiv astazi, pentru ca tu si persoana iubita sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nu vor exista taceri ciudate si niciun fel de probleme care sa va incurce! Iar daca acum esti singur, iti va placea sincronizarea cu cineva foarte special. Aceasta este o perioada de mare armonie in viata ta pentru ca esti gata sa lucrezi cu alti oameni, sa accepti imperfectiunile lor si sa ii lasi in inima ta .

Horoscop Sagetator 10.09.2019

sagetator

Istoric Sagetator



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului