Horoscop Horoscop Sagetator 11.10.2016

Vei avea parte de unele dureri in prima parte a zilei ce nu te vor lasa sa te concentrezi asupra activitatilor pe care le ai de facut. Incearca sa nu te panichezi deoarece starea ta poate fi din cauza stresului si a starii tale de nervi. Ia-o mai usor si incearca sa te relaxezi astazi, maine o vei lua de la capat cu rutina obisnuita.

Horoscop saptamanal Sagetator 11 – 17 noiembrie 2019

Nu esti pregatit pentru toate ecele lucruri noi care vin in calea ta . Incearca sa fii rational si sa te indepartezi de la punctele care va aduc neliniste.
Masoara circumstantele si optiunile cu intelepciune inainte de a face orice taieturi si pauze clare, deoarece anumite probleme necesita mai mult timp pentru a fi rezolvate intr-o maniera sanatoasa. Utilizeaza toate sansele pe care le ai pentru a te odihni deoarece nu poti anticipa cantitatea de stres acumulata pana la sfarsitul saptamanii.
În dorinta ta de a-ti exprima nevoile autentice ai putea intra in conflicte care nu sunt constructive. Nu te lasa condus de mânie in cazul in care vezi ca nu mai faci fată.
Lupta-te pentru ceea ce te reprezita dar asigura-te ca ca te afli la o distanta sigura in timp ce faci asta.

Horoscop Sagetator luna noiembrie 2019

In aceasta luna sunt sanse de a restabili o relatie de prietenie pe care ai intrerupt-o din cauza unor circumstante de viata. Neloialitatea fata de prieteni sau de familie poate fi descoperita in aceasta perioada. Este necesar sa fii atent la lucrurilre pe care le faci, deoarece va trebui sa te justifici si consecintele pot fi neplacute pentru tine.
Pentru cei care vor sa se mute intr-un alt oras sau sa-si schimbe locul de munca, poate fi o luna favorabila.
Este posibil sa ai noroc in afacerile tale, cum ar fi castigarea unor bani din locuri neasteptate sau obtinerea unui profit mai bun din munca pe care o faci.

Horoscop de ieri

Toti cei din jurul tau pot lua initiativa de a incepe ceva nou si ai sentimentul ca vrei sa te alaturi cauzei. Ai grija sa mergi mergi undeva doar pentru ca toti ceilalti sunt deja acolo. Ai tendinta de a actiona in graba pentru a demonstra ca esti in varful situatiei. Viata nu este un concurs de popularitate sau o cursa catre linia de sosire. Nu te grabi.

Horoscop Sagetator 11.10.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului