Horoscop Horoscop Sagetator 14.02.2018

Ciudatenia este cuvantul cheie pentru ziua de astazi. Ai putea fi inundat de informatii de la ziare sau de pe internet ce ti se vor parea destul de ciudate. Exista un motiv pentru asta. Este foarte probabil sa fie dezinformare. Nu va fie teama sa faci unele glume chiar daca altii iau situatia in serios. Ramai la scepticismul tau si nu transmite informatiile decat daca ai o opinie sincera.

Horoscop saptamanal Sagetator 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana vei lua cateva decizii dificile in ceea ce priveste profesia. Este posibil sa fie si un nou inceput in viata personala si esti tentat sa faci imbunatatiri si in viata amoroasa. In weekend vei fi mai spiritual si meditatia iti va ocupa aproape tot timpul ceea ce iti va da sansa sa intelegi pe deplin de ceea ce ai nevoie in viata ta personala.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2019

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Aceasta ar fi o zi buna pentru urmarirea unor noi interese. Poate ca ai descoperit recent o carte care iti deschide noi zone. Daca visele ti-au marcat recent somnul, incearca sa iti amintesti sentimentul general pe care l-ai avut si sa reflecti la asta o perioada. Probabil ca vei realiza ca este doar rezidul emotional din toate epuizarile din ultimele saptamani.

Horoscop Sagetator 14.02.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului