Horoscop Horoscop Sagetator 14.04.2018

Sexul si romantismul ar trebui sa fie in partea de sus a listei tale de prioritati astazi. Ar trebui sa te simti deosebit de cald, iubitor si pasionat. Romanele romantice si filmele ar putea fi deosebit de atragatoare, ca si o seara intima cu persoana iubita! Problemele legate de cariera si bani par destul de puternice si stabile in acest moment, desi ai putea face un mic efort pentru a le mentine astfel.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana vei lua cateva decizii dificile in ceea ce priveste profesia. Este posibil sa fie si un nou inceput in viata personala si esti tentat sa faci imbunatatiri si in viata amoroasa. In weekend vei fi mai spiritual si meditatia iti va ocupa aproape tot timpul ceea ce iti va da sansa sa intelegi pe deplin de ceea ce ai nevoie in viata ta personala.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2019

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Astazi planurile tale vor necesita anulare din cauza unor persoane ce vor veni in vizita neanuntate. Empatia ta fata de ele nu te va ajuta sa pari o gazda primitoare si exista riscul sa arunci cateva cuvinte rautacioase. Incearca sa iti pastrezi calmul astfel incat situatia sa nu degenereze. Indura putin timp apoi poti folosi un pretext pentru a putea ramane singur. Fii atent la ceea ce spui.

Horoscop Sagetator 14.04.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului