Horoscop Horoscop Sagetator 16.02.2020

Ai muncit din greu pentru a iti promova interesele de afaceri, iar astazi s-ar putea sa se vada rezultatele. Banii sau contractele care ti-au fost promise, ar putea veni in calea ta, precum si noi oportunitati. Prietenii si membrii familiei ar trebui sa fie la fel de incantati ca tine, si poate ca vei dori sa ai o sarbatoare de un fel. Relaxeaza-te o perioada si bucura-te de seara ta. Vei reveni la sarcinile tale destul de curand.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 17 – 23 februarie 2020

Cu cele patru planete care se află în semn de foc te poți simți cu adevărat în elementul tău. Chiar săptămâna asta ai șansa să redescoperi vibrațiile unei curse romantic. Dacă ești în căutarea dragostei, se pare că săptămâna asta va fi una promițătoare. Chiar dacă vei simți că ai ceva competitori în jur, poți fi oricând victorios și asta datorită incederei în propriile puteri.
În același timp, ai putea să pui capăt unei relații sau unui proiect creativ mai nou, dacă vei simți că prețul pe care îl plătești e prea mare.
Dacă te vei concentra mai mult pe capacitățile tale de orator, această săptămână iți poate aduce o oportunitate de promovare specială, mai ales în social media. Vei vedea cu siguranță rezultate pozitive începând de miercuri.
În weekend esti dispus să reîncepi câteva activități sportive sau chiar să pleci intr-o drumeție de aventură.

Horoscop Sagetator luna februarie 2020

Februarie 2020 se arata favorabil din punct de vedere financiar. Vei fi suficient de intelept pentru a acumula o suma decenta pentru zile ploioase. Vei incheia sa fii disciplinat in chestiuni monetare si vei cheltui in consecinta. Vei avea optiunea de a castiga ceva in afara de veniturile obisnuite. Acest factor iti va imbunatati stabilitatea financiara si vei ajunge sa fii multumit. Poate intentionezi sa mergi intr-o escapada lunga in unele tari straine.Aceasta este o luna excelenta pentru a investi resurse in imobiliare si in analiza pietei. Orice investitie facuta in aceste domenii se va dovedi fructuoasa in urmatorii ani. Evita sa imprumuti bani in fluxul emotiilor. Ar putea aduce pierderi personale si monetare.

Horoscop de ieri

Anumite dificultati in ceea ce priveste banii te-ar putea supune frustrarii. Problemele nu sunt presante, dar ele trebuie totusi rezolvate si ar putea dura mai mult timp pana vei prefera sa faci altceva. Sa nu o faci ar putea insemna sa pierzi prea mult timp decat sa incerci sa te descurci pur si simplu si sa mergi mai departe. Incearca sa te pastrezi odihnit.

Horoscop Sagetator 16.02.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului