Horoscop Horoscop Sagetator 16.07.2016

S-ar putea sa fii intr-o stare de agitatie care te va pune intr-o situatie delicata la domiciliu. Incearca sa ramai calm si sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai la indemana. Evita sa te implici intr-o cearta cu persoana iubita si o ruda mai in varsta. Incearca sa iti arati mai mult partea sensibila.

Horoscop saptamanal Sagetator 05 – 11 august 2019

Aceasta este saptamana dumneavostra de a va arata talentele si abilitatile. Soarele și Venus vor să străluciti și să le arătati celor din jur exact de ceea ce sunteti capabili. Câteva vești financiare bune vă vor pune un zâmbet pe față în acest weekend.
Mulțumită lui Marte și Jupiter va veti simți inspirat săptămâna aceasta și veti avea puterea să va schimbati viața.
Dragostea este cu siguranță în aer pentru voi săptămâna aceasta, mai ales dacă sunteti în vacanță. Venus și Jupiter va vor deschide ochii și va vor face să luati în considerare să incepeti o relatie cu cineva pe care il cunosteti de ani buni.

Horoscop Sagetator luna august 2019

Este luna în care te vei schimba destul de mult, nu tu ca persoană, ci mai ales actiunile tale vor aduce chmbarea, în sensul schimbării de aploare pe care o vei face. Te vei dezvolta mult, vei extinde aria de activitate poate chiar international, către parteneri și oportunități pe care le aveai în vedere de mai mult timp, dar la care nu ai crezut că vei ajunge atât de repede.
În primele două săptămâni vei întâlni cele mai multe din posibilitățile noi de dezvoltare și vei aduce cele mai importante decizii pe masa.trebuie să analizeli iaceste oportunități da, în același timp să fii atent și care este miza, nu visa prea mult, ci mai bine fii realist și acționează după propria conștiință. Nu ai prea multe piedici deoarece talentul, priceperea și dorința ta de muncă sunt principalii aliați care nu te vor părăsi niciodată, mai rămîne doar să faci alegerea portivită a direcției pe care vei merge.
Pe măsură ce vei progresa pe aceste noi căi, trebuie să clarifici până la cel mai fin detaliu scopul pe care îl urmarești, pentru că apar tot felul de mici strădute în calea ta și nu are sens să o iei pe înfundătură ci rămâi pe drumul principal.

Horoscop de ieri

Actiunile tale ar putea lua o intorsatura ciudata astazi, deci ai grija. Acest lucru poate parea o indoiala enervanta la inceput de drum, dar daca continui sa mergi, vei vedea ca acest curs de actiune este exact cel pe care trebuie sa il faci. Nu este o zi in care sa stai si sa te uiti. Prinde curaj si fa ceva inainte de a actiona altcineva.

Horoscop Sagetator 16.07.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului