Horoscop Horoscop Sagetator 16.11.2016

Exista posibilitatea sa intarzii la locul de munca si poti fi penalizat din cauza unui proiect pe care nu l-ai terminat. Incearca sa nu te contrazici cu sefii pentru a nu avea mai mult de pierdut. Cu rabdare si calm vei reusi sa recuperezi timpul pierdut si cu mici ajutoare din partea colegilor vei reusi sa finalizezi tot ce ai inceput pana la sfarsitul zilei. Seara ar fi bina sa te relaxezi alaturi de prieteni.

Horoscop saptamanal Sagetator 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana aceasta se pare ca iti doresti mai multe in viata si cu o abordare buna le poti avea. Se deschid usi catre noi interese si de ce nu poate chiar si catre o noua relatie de dragoste. Vei avea o oportunitate excelenta de a incepe noi obiceiuri si de a scapa de orice care nu mai este in interesul tau.
Te vei bucura sa ii ajuti pe ceilalti prin sarcini mici fapte de bunatate.

Horoscop Sagetator luna decembrie 2019

Luna aceasta nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire, trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Exista o intensitate minunata in ziua de azi, care poate sa te conduca spre succes. Poti fi tentat sa alergi spre dealuri. Increderea ta in sine poate sa nu fie cea mai puternica si s-ar putea sa te simti ca si cum alte persoane cauta sa iti gaseasca p vina. Tine minte ca traiesti aceasta viata pentru tine si nu pentru altcineva. Iti faci propriile reguli si iti stabilesti propriile standarde.

Horoscop Sagetator 16.11.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului