Horoscop Horoscop Sagetator 18.05.2020

Vei incepe dimineata destul de confuz si simti ca iti lipseste energia. Astazi risti sa fii inteles total gresit de catre cei din jur ceea ce te va face mult mai nervos. Ar fi indicat sa amani proiectele importante pentru o alta zi, deoarece din cauza starii tale risti sa te certi atat cu colegii dar si cu partenerul de viata. Incearca sa te odihnesti.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

O suma de bani pe care ai fi putut sa te astepti sa o primesti de la distanta s-ar putea sa fie intarziata. Acest lucru ar putea fi frustrant pentru tine, dar nu intra in panica. Banii vin intr-adevar. Deci, daca situatia ta nu este urgenta, stai relaxat si asteapta. Daca vrei sa verifici cu cei care ii trimit, fa-o cu siguranta. Cu toate acestea, vei descoperi probabil ca aceasta este in afara controlului lor. Fii rabdator si rezista.

Horoscop Sagetator 18.05.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului