Horoscop Horoscop Sagetator 24.02.2017

Emotiile tale sunt in crestere si ar trebui sa te simti liber si sa te complaci in cele mai mari fantezii ale tale. Incearca sa faci unele lucruri pe care le faceai in copilarie si care te faceau foarte fericit. Ar trebui sa te bucuri de increderea pe care ti-o ofera unele persoane. Ar fi indicat sa te feresti de cineva care iti va cere sa faci un anumit angajament solid.

Horoscop saptamanal Sagetator 18 – 24 noiembrie 2019

In aceasta saptamana starea ta de spirit va fi minunata! Plimbarile in natura sunt cele care te vor incanta cel mai mult si nu uiti sa te rasfeti zilnic cu ceva ce-ti place tie cel mai mult! Esti in forma si iubesti viata si aventura! Faci planuri de vacanta si incerci sa convingi cati mai multi prieteni sa ti se alature. Vei face multe activitati noi care te vor incanta, vei reamenaja gradina sau vei face schimbari in casa. Profita de aceasta perioada si completeaza-ti agenda cu activitati pe care trebuie sa le faci in viitor pentru a nu ramane fara inspiratie in perioada urmatoare.

Horoscop Sagetator luna noiembrie 2019

In aceasta luna sunt sanse de a restabili o relatie de prietenie pe care ai intrerupt-o din cauza unor circumstante de viata. Neloialitatea fata de prieteni sau de familie poate fi descoperita in aceasta perioada. Este necesar sa fii atent la lucrurilre pe care le faci, deoarece va trebui sa te justifici si consecintele pot fi neplacute pentru tine.
Pentru cei care vor sa se mute intr-un alt oras sau sa-si schimbe locul de munca, poate fi o luna favorabila.
Este posibil sa ai noroc in afacerile tale, cum ar fi castigarea unor bani din locuri neasteptate sau obtinerea unui profit mai bun din munca pe care o faci.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea primi cateva vesti bune neasteptate cu privire la venirea iminenta a banilor pe care i-ai anticipat de mult timp. Aceasta va fi o veste binevenita si demna de o sarbatoare, desi s-ar putea sa nu crezi. Crede! Asteptarea ta lunga s-a terminat. Acum trebuie sa rezisti tentatiei de a cheltui totul intr-un singur loc.

Horoscop Sagetator 24.02.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului