Horoscop Horoscop Sagetator 25.03.2018

Nu este ziua potrivita pentru punerea in ordine a documentelor, mai ales daca implica bani. Procesele tale mintale sunt mai lente decat de obicei si poti descoperi ca esti usor distras. Starea ta de spirit nu va fi tot atat de grozava, asadar ar fi o idee buna sa asteapti cateva zile inainte de a rezolva astfel de sarcini. Daca lucrarea este urgenta, cere ajutor. Vei fi capabil sa ramai mai concentrat pe ceea ce faci.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 20 – 26 ianuarie 2020

In prima parte a saptamanii vei incheia un proiect creativ sau te vei lauda cu o abilitate. Acesta este un moment excelent pentru a face vanzari sau pentru a face schimb de bunuri deoarece se arata o imbunatatire a veniturilor. Optiunile de divertisment sau agrement vor fi foarte tentante in primele trei zile din saptamana.
Sfarsitul de saptamana este minunat pentru a-i contacta pe ceilalti, pentru a incheia anumite afaceri si pentru a negocia.

Horoscop Sagetator luna ianuarie 2020

Datorita eforturilor depuse in aceasta perioada te vei bucura de un mare succes. Vei privi obictiv si vei vedea lucrurile mult mi clar, analizand situatiile in modul cel mai productiv. Iti vei asuma mai multe sarcini deoarece majoritatea eforturilor tale vor avea rezultate bune. Din punct de vedere financiar vei avea un venit considerabil reusind sa-ti permiti o vacanta si cadouri pentru cei dragi. Te vei simti intr-o stare sufleteasca de pace reusind sa indepartezi dusmanii din jurul tau. Vei analiza cu atentie peroanele care merita atentia ta si vei pastra alaturi de tine doar oamenii cu adevarat importanti. Daca esti singur, luna aceasta promite o noua pasiune sau chiar o relatie puternica.

Horoscop de ieri

Tranzactiile de afaceri care au loc in cartierul tau ar trebui sa se dovedeasca azi sensibile si satisfacatoare. Ar trebui sa te simti destul de sigur din punct de vedere financiar acum, deoarece cariera si situatia ta financiara incep sa mearga din ce in ce mai bine pentru tine . Contactul cu prietenii, vecinii si rudele ar trebui sa fie deschis, congenial si sincer. Relatiile de tot felul sunt potrivite pentru a fi destul de stabile. Seara, exista posibilitatea sa faci o plimbare rapida pe langa casa ta.

Horoscop Sagetator 25.03.2018

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului