Horoscop Horoscop Sagetator 25.04.2020

Aceasta nu este cea mai buna zi pentru intalniri. Ceea ce incepe ca un pranz prietenos s-ar putea incheia cu un show al barfelor. Nimeni nu castiga in acea situatie. Ai putea sa te temi sa parasesti masa din cauza a ceea ce ar spune despre tine. Nu exista niciun dezavantaj al situatiei, asa ca cea mai buna strategie poate fi sa ramai acasa si sa lucrezi la treburile tale. Cel putin vei avea satisfactia de a simti ca ai realizat ceva.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna august 2020

Ieșiți din relații care nu vă permit să explorați, să schimbați, să creșteți sau să vă conectați cu alții – veți dori să faceți o mulțime de lucruri în această lună și nu aveți nevoie de nimeni care să vă țină jos!
Cu toate acestea, veți simți o schimbare în comunicare pe măsură ce Jupiter își schimbă direcția și veți observa o schimbare în viața personală. Pot surveni surprize legate de bani, iar emoțiile neașteptate vor ieși la suprafață. Soarele face legătura cu Uranus , creând o energie puternică pentru independență, inclusiv libertatea față de trecutul tău sau problemele încărcate emoțional care te cam oboseau. c Te gândești adânc la ceea ce îți dorești pentru viitorul tău. Acesta este și un moment minunat pentru a te organiza în jurul unei cauze politice sau sociale de care te pasionează. O schimbare neașteptată în programul tău aduce explozia de creativitate, distracție și schimbare de ritm. Influenta lui Uranus, aduce la sfarsitul lunii oportunități uimitoare care îți oferă cu adevărat șansa de a arăta lumii cine ești.

Horoscop de ieri

Astazi iti vei da seama ca o minte curata aduce cu sine sansa unui nou inceput. Te simti entuziasmat si optimist cu privire la viitor. Obiectivele tale sunt clare, iar mintea ta este ascutita. Cum sa nu poti reusi? Ai grija sa nu-ti lasi fanteziile sa fuga cu tine. Pastreaza-ti ochii pe obiectivele tale realizabile, mai degraba decat sa pierzi timp si energie urmarind visele din noapte.

Horoscop Sagetator 25.04.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului