Horoscop Horoscop Sagetator 26.01.2020

O persoana apropiata se va oferi sa iti doneze in acesta zi o suma de bani. Chiar daca nu te asteptai la asa ceva, ar fi bine sa nu refuzi aceasta oferta, mai ales cand ai unele probleme financiare. Exista posibilitatea ca partenerul de viata sa iti dea o veste ce te va face sa iti schimbi programul din aceasta zi si sa te apuci de impachetat. Cine stie. Poate vei pleca intr-o calatorie.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 17 – 23 februarie 2020

Cu cele patru planete care se află în semn de foc te poți simți cu adevărat în elementul tău. Chiar săptămâna asta ai șansa să redescoperi vibrațiile unei curse romantic. Dacă ești în căutarea dragostei, se pare că săptămâna asta va fi una promițătoare. Chiar dacă vei simți că ai ceva competitori în jur, poți fi oricând victorios și asta datorită incederei în propriile puteri.
În același timp, ai putea să pui capăt unei relații sau unui proiect creativ mai nou, dacă vei simți că prețul pe care îl plătești e prea mare.
Dacă te vei concentra mai mult pe capacitățile tale de orator, această săptămână iți poate aduce o oportunitate de promovare specială, mai ales în social media. Vei vedea cu siguranță rezultate pozitive începând de miercuri.
În weekend esti dispus să reîncepi câteva activități sportive sau chiar să pleci intr-o drumeție de aventură.

Horoscop Sagetator luna februarie 2020

Februarie 2020 se arata favorabil din punct de vedere financiar. Vei fi suficient de intelept pentru a acumula o suma decenta pentru zile ploioase. Vei incheia sa fii disciplinat in chestiuni monetare si vei cheltui in consecinta. Vei avea optiunea de a castiga ceva in afara de veniturile obisnuite. Acest factor iti va imbunatati stabilitatea financiara si vei ajunge sa fii multumit. Poate intentionezi sa mergi intr-o escapada lunga in unele tari straine.Aceasta este o luna excelenta pentru a investi resurse in imobiliare si in analiza pietei. Orice investitie facuta in aceste domenii se va dovedi fructuoasa in urmatorii ani. Evita sa imprumuti bani in fluxul emotiilor. Ar putea aduce pierderi personale si monetare.

Horoscop de ieri

Un partener de afaceri sau de dragoste ti-ar putea aduce astazi oportunitati pentru a-ti avansa drumul. Poti decide sa redactezi sau sa executi acte juridice care ar putea fi foarte importante pentru viitorul tau. Calatoria ar putea fi cumva implicata. Increderea si entuziasmul tau se arata in fata ta si te-ar putea face sa pari mai atractiv decat de obicei, atat pentru partener, cat si pentru straini. Seara, planifica-ti o sarbatoare intima!

Horoscop Sagetator 26.01.2020

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului