Horoscop Horoscop Sagetator 26.02.2017

In aceasta zi vei fi preocupat mai mult de anumite probleme materiale si vei neglija relatiile sentimentale. Evita unele discutii aprinse cu prietenii apropiati deoarece se poate isca o mica cearta. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi pentru a nu se simti neglijati. Partenerul de viata va dori sa purtati o discutie mai serioasa pentru a afla ce anume se va alege de relatia voastra.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 15 – 21 iulie 2019

Ai în față o tentație destul de greu de stăpânit – cumpărăturile. Este ceva care te face să te simți mai bine, dar nu și de data asta, pentru că se pare că nu te vei bucura prea mult de obiectele pecare le cumperi acum. Ar fi bine să știi și să eviți aceste tentații acum.
Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție cumpărătutilor emoționale pe care le faci adesea, este un mod de a controla acestă stare și de a salva niște economii ce se vor dovedi foarte utile pe viitor.
Cea mai bună metodă de a te ține departe de această slăbiciune este să ai o perspectivă mai largă, să gândești mai larg, în preajma momentului când simți că vrei să cheltuiești. Unele acte ale voinței te vor face să vezi cât de puternic poți fi și își vor inspita un puternic sentiment de autocontrol. Trebuie să ai încredere, în primul rând în tine.

Horoscop Sagetator luna iulie 2019

Sperăm că poți vedea că există sprijin în lumea ta și că nu există nici o lipsă, cum te-ai fi temut. Luna nouă pe 3 iunle, urmată de intrarea lui Venus în Gemeni, marchează un nou început pentru relații. Există o adevărată iubire și un potențial tangibil în legăturile tale.
Incepand cu 17 iulue, luna plină în semnul tau ar putea deveni emoțională. Recunoști cum te simți, dar eliberzi în mod conștient luptele de putere. Fii conștient de modelele inconștiente și poti face alegeri care să pună capăt unui ciclu distructiv.
Pana la sfarsitul lunii,in mod conștient, eliberezi bagajele vechi, obiceiurile și atașamentele care te scurg în timp ce te deplasezi. Acesta este un proces de curățare profundă.
La începutul lunii următoare, eclipsa totală a soarelui aduce o șansă pentru înviere și un nou început, permițându-ti să te simți mai sigur în angajamentele tale – emoțional, financiar și sexual.

Horoscop de ieri

Emotiile tale pot fi rezervate. Ia o pauza de la rutina zilnica si odihneste-te. Nu fa miscari bruste. Lasa energia zilei sa te duca acolo unde se va intampla ceva cu adevarat minunat. Cu cat te apropii mai mult de natura interioara si de energia ta feminina, cu atat vei deveni mai aproape de un partener romantic sau de un membru al familiei.

Horoscop Sagetator 26.02.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului