Horoscop Horoscop Sagetator 26.12.2017

Vei fi nevoit sa faci unele drumuri in interesul familiei unde vei cheltui o suma de bani destul de mare. Exista posibilitatea sa te pregatesti pentru un anumit eveniment unde vor fi invitate mai multe persoane. Ar fi indicat sa nu iti faci prea multe planuri pentru aceasta zi deoarece vei avea parte de unele evenimente neasteptate ce iti vor schimba planurile.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Creativitatea ta este o binecuvantare pentru tine astazi, deoarece iti permite sa scapi de o sarcina nepopulara pe care ai tot amanat-o. Si odata ce o faci, nu pierde niciun moment inainte de a zbura pe usa, departe de responsabilitati si spre vremurile bune si fericite care te asteapta. Distreaza-te! Nu iti poti permite sa te simti rau pentru oamenii ramasi in urma, chiar daca ei trebuie sa isi asume sarcinile tale. Nu este vina ta ca le lipsesc abilitatile pe care le detii, si nu o sa ti-o reproseze.

Horoscop Sagetator 26.12.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului