Horoscop Horoscop Sagetator 28.08.2017

In aceasta zi ar fi indicat sa eviti discutiile in contradictoriu cu cei din jur deoarece risti sa te enervezi. Membrii familiei te vor sustine in deciziile pe care le vei lua in aceasta zi si iti vor aprecia ideile pe care le vei avea. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste relatia ta sentimentala.

Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Astazi vei avea de facut multe comisioane. Vei avea sansa sa recunosti unele persoane cu care vei discuta unele subiecte interesante. Vei afla ca unele intreprinderi se vor deschide in apropiere iar cei ce vor lucra acolo sunt vecini sau chiar rudele tale.

Horoscop Sagetator 28.08.2017

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului