Horoscop Horoscop Sagetator 29.10.2019

Deciziile pe care le vei lua in aceasta zi iti vor schimba atat viata sentimentala cat si cea sociala. Vei avea posibilitatea sa te asociezi intr-o afacere ce te va ajuta sa iti maresti veniturile. Partenerul de viata iti va propune sa mergeti in vizita la anumite persoane pe care nu le-ati mai vazut de mult timp. Intalnirea cu aceste persoane iti va oferi o stare de bine. Distreaza-te.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 09 – 15 decembrie 2019

Aceasta saptamana vine cu vesti noi, entuziasm si optimism. Norocul apare in multe domenii ale vietii. Vei primi vesti pe care le asteptai de multa vreme despre bani sau mosteniri. Diplomatia face ca in aceste zile sa rezolvi neintelegerile dintre tine si partenerii tai sau membrii familiei. Este momentul perfect pentru examene sau pentru a te inscrie la anumite concursuri.
Deoarece Venus romantic si Marte se combina, te vei apropia de cineva sau chiar vei intampina ideea unei aventuri romantice secrete.

Horoscop Sagetator luna decembrie 2019

Luna aceasta nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire, trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Astazi iti vor atrage atentia ultimele reviste si tendinte in materie de moda si filme. Exista o veste de ultima ora care va conta foarte mult pentru tine. Conversatiile care se invart in jurul acestor subiecte vor avea loc probabil la cina. Vei avea o informatie noua pe care sa o impartasesti cu altii. Conversatiile lungi despre ideile actuale se vor dovedi extrem de satisfacatoare.

Horoscop Sagetator 29.10.2019

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului