Horoscop Horoscop Sagetator 29.12.2021

Un apel telefonic de la un prieten sau un partener de afaceri ti-ar putea face o surpriza palpitanta in aceasta zi. Un eveniment pe care il asteptai de ceva timp se pare ca a fost anulat. Aceasta stire te-ar putea face sa petreci mai mult timp la telefon sau sa cauti informatiile necesare pe calculator. Vei fi destul de bucuros ca s-a amanat si ca nu esti nevoit sa iti petreci timpul la acea intrunire.

  • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani sagetator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile asumate sunt, indisolubil, legate de responsabilitati sporite. Desi lucrurile merg bine, ai putea incepe sa te simti constransa. Unele obligatii te privesc pe tine si sunt legate de starea ta emotionala sau cea fizica, iar altele sunt indatoriri fata de altii, pe care nu le poti ignora. Cel mai bine ar fi sa lucrezi cu ceilalti si sa imparti sarcinile. Astfel, vei reusi sa te bucuri de mai mult timp in compania persoanei iubite.

Horoscop Sagetator luna octombrie 2020

In prima parte a lunii posibilitatea de a face bani este foarte mare. Ideile tale inovatoare vor fi rasplatite pe masura. Exista sanse sa obtii castiguri uriase din surse neasteptate.
Relatiile vor fi in topul prioritatilor tale. Vei acorda mai multa atentie familiei tale si vei fi recunoscator pentru ceea ce ai. Timpul petrecut impreuna cu cei dragi iti va lumina viata.Incepi sa lucrezi la adoptarea unui nou stil de viata ceea ce iti va da un tonus bun. Spre sfarsitul lunii, Mercur se muta in Balanta si vei descoperi ca esti apreciat si respectat pentru ceea ce faci la munca. Vei fi increzator si puternic si ar trebui sa folosesti asta in avantajul tau!

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi grozava pentru a incepe noi intreprinderi. Posibile intalniri cu prietenii sau activitati de grup ar putea duce la idei pentru noi proiecte care sa-ti dezvolte energia si entuziasmul. Ar trebui stabilite noi obiective imediate si pe termen lung. Unii oameni ar putea sa nu fie interesati si ar putea abandona, dar nu iti fa griji. Altii care iti impartasesc interesele vor interveni rapid pentru a le ocupa locul.

Horoscop Sagetator 29.12.2021

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului