Horoscop Horoscop Sagetator 31.08.2016

Sunt sanse sa fii luat prin surprindere de vizita neanuntata a unor cunostinte din alta localitate. Chiar daca devii nervos ar fi indicat sa iti pastrezi calmul si sa fii cat mai sociabil. Spre seara un prieten apropiat iti va cere sfatul in privinta unei afaceri.

Din aceiasi zodie sagetator

Horoscop sagetator zilnic

Horoscop saptamanal Sagetator 04 – 10 mai 2020

Refuzi să accepți părerile unui coleg de la muncă pentru simplu motiv că nu îți dă dreptate în nimic. Lasă orgoliul deoparte când este vorba despre rezolvarea unor problemele serioase și ascultă ce are de spus cel pe care nu îl ai la inimă pentru că s-ar putea să aibă dreptate și tu să scapi din vedere numeroase aspecte. Spre sfârșitul intervalului abia, revii la sentimente mai bune și vezi viața cu alți ochi.
O preocupare majoră este partea financiară pentru că niște bani pe care i-ai așteptat întârzie să apară. Te temi ca nu cumva să fi fost păcălit și din acest motiv faci tot ce îți stă în putință pentru a te asigura că nu vei rămâne păgubit.

Horoscop Sagetator luna aprilie 2020

Cu siguranță săgetatorii își vor aminti de această lună. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

O parte din viata ta se pare ca a luat recent o intorsatura este acum din nou pe drumul cel bun. Proiectele mari care implica energie electrica, gadgeturi sau piese mecanice vor fi in sfarsit favorizate acum. Ai rabdare, deoarece schimbarea energetica de astazi poate fi subtila. Ar trebui sa incepi sa simti aceasta crestere a miscarii inainte chiar mai mult in urmatoarele saptamani.

Horoscop Sagetator 31.08.2016

sagetator

Istoric Sagetatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului