Horoscop Horoscop Scorpion 19.12.2020

Rasfoirea sentimentelor tale poate parea ca un val puternic care te-ar putea misca astazi. O anumita persoana ii indeamna pe colegii tai sau pe cei dragi sa solicite prea mult de la tine oferind critici nesolicitate pe care nu esti pregatit sa le primesti. Gestionarea propriilor emotii este aproape tot ce poti descurca acum. Vorbeste cu cei din jur pentru a stabili granite ferme pe ceea ce esti pregatit sa auzi si ceea ce nu. Claritatea ta este contagioasa.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.01.2021

Nimic nu te impresioneaza astazi, nici macar rugamintile persoanei iubite care ar vrea sa iesiti in oras pentru a va bucura de natura. Tu vezi doar problemele tale si nu tii cont de dorintele partenerului tau. Dezamagirea de pe chipul persoanei iubite nu o poate sterge promisiunea ca veti merge altadata.

Horoscop de ieri

Azi nu simti ca si cum ai lucra. Poate ca nu esti obosit, dar esti probabil plictisit, nelinistit si incapabil sa te concentrezi. Cel mai bine este sa te concentrezi pe rutina sau pe sarcinile banale care crezi ca le poti face in mod automat in astfel de zile. Pune-ti castile si asculta niste muzica. Bucura-te de un pranz lung sau poate de o gustare cu prietenii. Este important sa te distrezi. Gandeste-te la asta ca la un exercitiu pentru a te echilibra emotional.

Horoscop Scorpion 19.12.2020

scorpion

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului