Horoscop Horoscop Taur 01.01.2021

Exista o intensitate coplesitoare in ziua de azi si ar putea face dificila mentinerea pacii. Opiniile puternice si emotiile curajoase se ciocnesc intr-un mod climatic. S-ar putea sa te regasesti in mijlocul fortelor conflictuale daca nu esti atent. Asigura-te ca ai grija de tine si de nevoile tale inainte de a incerca sa repari lucrurile pentru toti ceilalti.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Azi te simti un pic mai vulnerabil decat de obicei. Este posibil sa te simti ingradit din cauza deciziilor pe care nu le poti amana. Sau ai putea fi un pic suprasolicitat si coplesit de toate activitatile. Ar fi ideal daca copiii tai ar putea fi un pic mai independenti. O zi in plus te-ar ajuta sa faci unele progrese decisive. Insa sa te intorci in trecut nu te va ajuta deloc.

Horoscop Taur 01.01.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului