Horoscop Horoscop Taur 02.01.2022

Nu poti forta creativitatea si oricat de mult vrei sa produci ceva fantastic chiar in acest moment, vei descoperi ca simplii muritori ca noi au nevoie de ajutorul unei muze creative. Si, vai, muza este o fiinta volubila. Nu poti doar sa pocnesti din degete si sa o invoci. Trebuie sa o convingi, incet, usor. Toate acestea necesita timp, dar rezultatul final face ca efortul sa merite. Pentru moment, trebuie sa stai, sa astepti si sa ai incredere ca va veni la tine.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In ultimele luni, s-ar putea sa fi intalnit niste oameni ciudati care ti-au influentat foarte mult atitudinea fata de casatorie sau parteneriat. Te-au impins sa ai mai multa libertate in viata ta. Daca intr-adevar este cazul, poti fi destul de sigur ca ai ajuns sub o influenta cosmica. Acesta nu este un motiv pentru care sa fii de acord. Libertatea sau lipsa de libertate este complet subiectiva.

Horoscop Taur 02.01.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului