Horoscop Horoscop Taur 02.02.2023

Evenimentele sociale care implica atat prieteni vechi, cat si noi, s-ar putea dovedi deosebit de satisfacatoare in acest moment. Ii vei putea ajunge din urma pe cei pe care nu i-ai vazut de ceva vreme. De asemenea, s-ar putea sa ti se faca cunostinta cu oameni noi care se dovedesc contacte de afaceri valoroase in viitor. Asteapta-te la vesti bune, conversatii stimulatoare si multe amintiri despre trecut.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Verifica din nou orice informatie care iti iese in cale astazi. Exista inselaciune si nemultumire in aer, care este o combinatie nefericita in orice circumstante. Cerceteaza inainte de a judeca. Barfa este probabil sa fie activa asa ca alearga sa te acoperi cand este necesar. Nu vrei sa te implici in aceasta runda speciala de politica de birou.

Horoscop Taur 02.02.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului