Horoscop Horoscop Taur 02.03.2018

S-ar putea sa nu fii sigur ca urmezi calea cea buna din cauza mesajelor conflictuale pe care le primesti de la persoanele din jurul tau. Unii oameni sugereaza ca faci anumite lucruri intr-un anumit fel, in timp ce altii sugereaza ca faci lucrurile intr-un mod diferit. Daca vei continua sa asculti alte persoane pentru sfaturi, atunci vei reusi doar sa te incurci in niste noduri uriase. Intelegi ceea ce vor spuna acele persoane, dar iei in considerare si motivatiile care ii determina sa faca acest lucru. Perspectiva lor este probabil destul de diferita de a ta.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 17 – 23 februarie 2020

Poate să devină foarte frustrant atunci când iți doresti să se întâmple ceva și totusi, viața conspiră împotriva ta. Cam asta e starea pe care o vei confrunta luni când, indiferent cât de tare ai încerca, nu vei ajunge la rezultatele pe care le aștepți. Nu îți bate capul prea tare, lasă să trecă și vei vedea că se rezolvă toate, preț de doua sau trei zile.
O jonctiune între Venus și Jupiter care influnțează partea ta intimă și financiară vor aduce o inbunătățire majoră, măcar în ceea ce ține de aparențe. Poate o relație de prietenie va începe să se aprofundeze și vei simți o satisfacție deosebită apropiindu-te de acea persoană.
Incepând de miercuri poate să apara o modificare în planurile și ambițiile tale. Următoarele săptămâni pot fi o oportunitate pentru a deveni iarăși persoana din prin plan.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Cartile si filmele te pot inspira sa te implici in activitati artistice. Simtul tau estetic este foarte ridicat astazi, si s-ar putea sa se inspire din taramurile superioare. Poate doresti sa te plimbi printr-o galerie de arta sau un muzeu si sa incerci sa simti sentimentele celor din trecut. O scrisoare sau un apel telefonic ar putea veni de la un partener romantic, ridicandu-ti starea de spirit si mai mult. Este o zi foarte placuta emotional.

Horoscop Taur 02.03.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului