Horoscop Horoscop Taur 02.05.2020

Exista o probabilitate ca astazi sa vrei sa evadezi din realitate. Nu esti nerabdator sa te confrunti cu o situatie care cere sa te angajezi. Asta pentru ca iti este teama ca nu iti poti asuma aceasta noua responsabilitate? Aceasta este o sansa cinstita de a-ti implini visele de succes. Nu se poate pune problema evadarii! Esti prea ocupat!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Un cadou de ultim moment pe care ai vrut sa-l cumperi pentru cineva special ar putea sa te eludeze astazi. Poti merge la mai multe magazine si risti sa gasesti stocul epuizat. Acest lucru poate fi dezamagitor, dar nu dispera. Exista si alte optiuni. Poti sa il comanzi online sau sa gasesti altceva si sa salvezi acest articol special pentru o zi de nastere. Relaxeaza-te si bucura-te de cumparaturi.

Horoscop Taur 02.05.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului