Horoscop Horoscop Taur 02.07.2021

Relatiile parteneriale te vor solicita destul de mult in acest weekend. Exista posibilitatea sa simti multa emotivitate in dialogurile cu ceilalti, insa bine ar fi sa iti mentii obiectivitatea si neimplicarea in problemele celorlalti. Ai grija la tot ceea ce se intampla deoarece astazi se pot rupe usor colaborari, parteneriate mai vechi sau relatii de cuplu. Unul din motivele neintelegerilor cu cei din jur ar putea fi banii, bunurile comune sau mostenirile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi ai oportunitatea sa faci cunostinta cu o anumita persoana care pe viitor ar putea deveni partenerul tau de viata. In cazul in care esti intr-o relatie astazi vei reusi sa iti surprinzi persoana iubita cu anumite gesturi romantice. La locul de munca vei reusi sa te descuri foarte bine cu negocierile noilor contracte si vei trece cu brio peste anumite examene de avansare sau vei avea succes la un interviu de angajare.

Horoscop Taur 02.07.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului