Horoscop Horoscop Taur 02.09.2017

Se pare ca la locul de munca te vei confrunta cu criticile si reprosurile colegilor din cauza unei lucrari pe care ai inceput-o si nu reusesti sa o finalizezi. Daca vrei ca situatia sa nu se tensioneze mai tare si sa ajunga la un adevarat scandal, ar fi indicat sa eviti sa raspunzi provocarilor pe care ceilalti ti le vor aduce. Fii calm si incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In aceasta zi pot aparea anumite certuri legate de bani. Acest lucru nu poate implica fondurile proprii, ci banii apartinand unui grup in care esti implicat. Incearca sa fii logic. Aceasta nu este o zi buna pentru a iti stabili obiectivele noi sau pentru a face planuri definite. Astepta o zi sau doua. Daca incepi azi, proiectul tau ar putea fi plin de intarzieri, intreruperi sau dezacorduri.

Horoscop Taur 02.09.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului