Horoscop Horoscop Taur 02.10.2019

Valorile familiei pe care le-ai imbratisat ar putea fi contestate astazi. S-ar putea sa consideri cativa prieteni drept adevarata ta familie sau sa crezi ca o gospodarie neconventionala functioneaza mai bine pentru tine decat cea traditionala. Nu lasa ingrijorarile rudelor sa te determine sa fii mai retinut.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi slujba ta sau o alta activitate ar putea necesita abilitati artistice pentru un anumit proiect. Este posibil sa nu fii obisnuit cu acest lucru, asa ca s-ar putea ca aceasta situatie sa iti induca o stare de panica. Ar trebui sa existe si altii care sa poata colabora cu tine, asa ca vei fi bine. O tendinta de a fi excesiv de emotional ar putea interfera cu aproape orice incerci. Ramai centrat.

Horoscop Taur 02.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului