Horoscop Horoscop Taur 03.02.2021

O ruda mai indepartata te va anunta ca te va vizita in decursul acestei zile. Se pare ca te-a luat prin surprinsdere si vei fi nevoit sa faci unele cumparaturi in graba. Ar fi indicat sa ceri sfatul partenerului de viata astfel incat sa fii sigur ca nu vei chelltui o suma prea mare de bani. Risti sa te enervezi in urma unor discutii in contradictoriu. Incearca sa fii calm.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Partenerul de viata iti va reprosa ca l-ai neglijat in ultima perioada si ca nu ai acordat atentia cuvenita familiei. Dupa-amiaza vei afla ca o afacere in care nu ai crezut urmeaza sa iti aduca unele beneficii importante. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu devii agitat. Ar fi mai bine sa incerci sa te odihnesti.

Horoscop Taur 03.02.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului