Horoscop Horoscop Taur 04.03.2023

Ar putea exista o mare agitatie in lumea ta astazi, deoarece mintile incapatanate intra in conflict agresiv una cu cealalta. Ai grija cum ii tratezi pe ceilalti, pentru ca sentimentele pot fi ranite daca esti insensibil. Altii pot parea duri, dar in adancul lor sunt la fel de moi ca si tine. Gandeste-te de doua ori inainte sa-ti folosesti natura agresiva in detrimentul celorlalti.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca cea mai mica problema este dintr-o data o situatie de viata sau de moarte. In functie de starea ta de spirit, s-ar putea sa crezi ca esti in pragul unui dezastru total, dar in urmatorul minut vei fi vesel. Drama care te inconjoara este mai mult un produs al reactiei tale fata de mediul inconjurator decat al mediului insusi.

Horoscop Taur 04.03.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului