Horoscop Horoscop Taur 04.08.2016

Astazi vei fi preocupat de finante si poti tinde sa iti neglijezi viata sentimentala. Persoana iubita s-ar putea simti data la o parte. In aceasta dupa-amiaza vei putea fi invitat la o petrecere. Incearca sa uiti de grijile zilnice si te vei putea distra de minune.

Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca dupa mult timp de certuri si tensiuni, in familia ta sa se astearna o liniste placuta. Cei din jur iti mai iau din multele responsabilitati, iar tu te simti valorizat. Incearca sa faci si mici compromisuri de dragul lor insa nu te forta prea mult. Fiind o zi a impacarilor, ar fi bine sa reiei legatura cu un prieten de care nu ai mai auzit de mult timp.

Horoscop Taur 04.08.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului