Horoscop Horoscop Taur 04.11.2023

Dragostea si romantismul infloresc atunci cand un partener de dragoste actual sau potential vine cu afectiune pasionala. Aceasta persoana ar putea avea multe de spus care te surprinde. In trecut, comunicarea poate nu a fost punctul forte al acestei persoane, dar acum este ca si cum nu ar mai exista nicio oprire in fluxul de cuvinte. Asculta si fii atent la reactiile tale. Va trebui sa te gandesti la ceea ce spune.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ceva ar putea distrage atentia unui prieten apropiat sau partener de dragoste in asa masura incat aceasta persoana sa nu fie intr-o companie prea placuta. Nici prietenul tau nu va dori sa impartaseasca sursa preocuparii lor. Nu incerca sa ai o conversatie lunga despre asta. Reculege-te si lasa-ti prietenul sa se confrunte cu asta singur. Uneori, asta este tot ce poti face.

Horoscop Taur 04.11.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului