Horoscop Horoscop Taur 05.09.2022

Cu configuratia cereasca de astazi, universul tau emotional va straluci din nou cu energie pozitiva. Vei intalni mai multi oameni, iar intalnirile tale vor fi mai profunde. Saptamanile urmatoare sunt destul de promitatoare pentru tine. Muzica va fi cheia placerii si senzualitatii. Permite muzicii sa iti umple simturile!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca pentru prima data dupa multa vreme sa nu mai simti apasarea de altadata si sa te lasi in voia destinului. Pe principiul "ce o fi, o fi", vei reusi sa vezi lumea cu alti ochi. Nu este de mirare ca devii mult mai popular si mai admirat de cei din jur decat ai fost pana acum, cand erai pesimistul casei.

Horoscop Taur 05.09.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului