Horoscop Horoscop Taur 06.05.2020

Cateva vise ciudate si destul de sumbre ar putea sa vina in drumul tau in aceasta seara. Daca le-ai lasa, te pot catapulta intr-o dispozitie destul de deprimata in timpul zilei. Scrierea acestora ar putea ajuta la exorcizarea acestor emotii dificile. Ai putea fi, de asemenea, un pic deprimat din cauza banilor. Nu este o zi buna pentru a face investitii, pentru a incepe o afacere noua sau pentru a deschide un cont de economii. In schimb, fii recunoscator pentru ceea ce ai si cauta modalitati de a iti folosi resursele cu intelepciune.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti ca si cum te-ai scufunda intr-un vortex emotional. Ai grija sa nu iti afirmi dreptul de proprietate asupra lucrurilor pe care nu le poti pretinde. Este important sa nu acuzi pe cineva ca este hot atunci cand nu ai dovezi care sa sustina aceasta acuzatie. Mentinerea in echilibru a lucrurilor poate fi dificila tinand cont de marea cantitate de sensibilitate emotionala din aer.

Horoscop Taur 06.05.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului