Horoscop Horoscop Taur 06.09.2019

Fii atent la persoanele cu ochi verzi astazi. Te pot incurca inainte de a spune chiar cuvantul „gelozie” daca nu esti in garda. Multe situatii care provoaca acest sentiment se nasc din nesiguranta. Daca nu esti sigur de locul de munca, relatie sau familie si te simti amenintat de altcineva, este timpul sa arunci o privire asupra motivului. Cauta raspunsuri mai degraba decat sa elimini pe cineva din jurul tau.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 11 – 17 noiembrie 2019

Se pare ca vei incerca sa ignori anumite relatii in aceasta saptamana dar nu vei avea prea mult noroc, ceea ce va face dificila concentrarea asupra multor altor lucruri. Cel mai important ar fi sa incercati sa va readuceti aminte motivul pentru care ati inceput anumite relatii si sa nu fortati sa reaprindeti scanteia.
Este o perioada potrivita pentru a organiza o intalnire de familie si a lua niste decizii care vor aduce pace si liniste in sufletul tau.
O legatura intre Marte si Uranus ar putea sa te determine sa cumperi un obiect opentru casa care te va ajuta sa economisesti timp si energie.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Te simti si arati minunat. Astepta-te sa atragi cateva priviri admirative! Singurul dezavantaj in acest sens este ca te simti mai puternic decat esti. Daca incerci sa faci prea multe lucruri astazi, s-ar putea sa obosesti si sa te simti epuizat maine. Mananca corect, odihneste-te suficient si pastreazate in ritm. Vei indeplini tot ceea ce trebuie sa faci.

Horoscop Taur 06.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului