Horoscop Horoscop Taur 06.09.2019

Fii atent la persoanele cu ochi verzi astazi. Te pot incurca inainte de a spune chiar cuvantul „gelozie” daca nu esti in garda. Multe situatii care provoaca acest sentiment se nasc din nesiguranta. Daca nu esti sigur de locul de munca, relatie sau familie si te simti amenintat de altcineva, este timpul sa arunci o privire asupra motivului. Cauta raspunsuri mai degraba decat sa elimini pe cineva din jurul tau.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 01 iunie – 07 iunie 2020

Ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi. Acceptă criticile constructive pentru că mai ai multe de perfecționat din punct de vedere relațional.
Dacă îți strici multe relații pe plan personal, pe plan profesional ești nevoit să accepți niște persoane în preajma ta. Poate fi vorba despre niște noi colegi sau cel puțin vei fi nevoit să împarți biroul cu mai multe persoane decât până acum. Îți menții atitudinea distantă și față de cei de la muncă și le pari o persoană dificilă.

Horoscop Taur luna iulie 2020

Taurii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Astazi te poti simti mai ales artistic, in special in ceea ce priveste artele vizuale. O multime de idei iti pot veni in cale, inspirate poate de amintiri din trecut. Aceasta este o zi minunata pentru a fi atent la muzica si arta. Prietenii care iti impartasesc interesul ar putea dori sa exploreze acelasi lucruri ca tine, daca este posibil. Fa-ti timp sa iti scrii gandurile, deoarece vei dori sa iti amintesti de ele.

Horoscop Taur 06.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului