Horoscop Horoscop Taur 06.09.2020

Emotiile si simtul datoriei pot fi dificil de echilibrat astazi. Incearca sa nu lasi stresul sa te opreasca din dorinta de a indeplini o sarcina. Problema este ca emotiile tale pot fugi mai repede decat poti face fata. Intre timp, exista un pic de incetinire cand vine vorba de sentimentul tau de datorie si responsabilitate.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In incercarile tale de a fi intotdeauna cel dragut si de ajutor, s-ar putea sa descoperi ca iti compromiti unele dintre valori. Sa stii ca echilibrul si armonia sunt lucruri minunate, dar nu merita intotdeauna pretul sacrificiului de sine. Nu fi cineva care nu esti doar pentru a mentine pacea. Toleranta ta poate fi testata astazi. Nu te simti rau daca brusc iti vine sa lupti.

Horoscop Taur 06.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului