Horoscop Horoscop Taur 08.09.2018

In ultima vreme iti doresti sa le arati celor din jur cat esti tu de popular si din acest motiv te apropii chiar de unele persoane mai putin demne de atentie. Risti sa intri intr-un anturaj in care nu te simti in largul tau sau in care se fac diverse glume rautacioase la adresa ta. Nu te panica deoarece inca mai ai timp sa iesi din situatia cu pricina si sa te indrepti spre un mediu mult mai prietenos.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 05 – 11 august 2019

Atitudinea optimistă și buna dispoziție reușesc în sfârșit să vă ridice greutatea de pe umeri și începeți să vă bucurați să trăiți în aceasta saptamana. Increderea in intuitia voastra va va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Credinta in talentele dumneavostra va vor ajuta sa iesiti in evidenta fiind ghidati de catre Luna si Neptun.
Saptamana va fi plina de surprize si noi prieteni.
Dacă va aflati într-o relație, va veti simți tot mai aproape de partener ceea ce va va pune cu siguranță un zâmbet pe față. Dacă sunteti singuri, Luna va va trezi nevoia de romantism în aceast weekend.

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Relatia cu un coleg de munca nu pare a fi tocmai una prea buna. Sunt aruncate mici sicanari ce iti intind nervii la maxim. Ar fi bine sa nu iei in considerare toate rautatile, daca vrei ca situatia sa nu degenereje. Incearca sa te concentrezi pe sarcinile tale si nu lasa nimic sa te distraga. Sunt sanse sa primesti o veste buna cu privire la o suma de bani ce trebuia sa o primesti.

Horoscop Taur 08.09.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului