Horoscop Horoscop Taur 09.04.2018

Astazi te-ai putea uita in oglinda si te poti panica. S-ar putea sa te simti putin obosit. Cu toate acestea, probabil ca arati mult mai bine decat crezi tu. Incearca sa nu cazi in capcana de a acorda prea multa atentie acestui lucru. O mica odihna este probabil tot ce ai nevoie pentru a arata din nou ca de obicei.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Lucrurile se vor misca mai mult in favoarea ta pe masura ce va continua ziua. O energie usoara si sensibila, domina atmosfera. Iti va fi mai usor sa fii tu insuti. Calitatile tale pline de iubire sunt accentuate. Este posibil sa simti nevoia sa cumperi produse alimentare si sa gatesti o masa minunata pentru tine si pentru altii. Esti fericit sa iti deschizi casa si sa iti oferi ospitalitatea.

Horoscop Taur 09.04.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului