Horoscop Horoscop Taur 09.08.2020

Iubitul sau un coleg este probabil sa fie iritabil astazi, ceea ce s-ar putea sa te enerveze. Retine ca starea de spirit a acestei persoane are probabil, ceva de-a face cu tine, cu ceva ce probabil ai spus sau facut. Doar incearca sa stai deoparte pana cand va trece peste aceasta situatie. Nu este o zi buna pentru a gazdui sau participa la evenimente sociale sau chiar pentru a accepta invitatii. Astepta un moment mai bun.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

S-ar putea ca certurile sa apara intre tine si un frate sau vecin. Abilitatea ta de a face compromisuri este cu siguranta necesara aici. Daca nu esti atent, acest lucru s-ar putea transforma intr-o batalie a testamentelor. In momentul in care apare dezacordul, incearca sa-i vorbesti si sa transformi totul intr-o situatie de castig. In caz contrar, se pot spune lucruri care nu ar trebui sa fie spuse, iar sentimentele ar putea ramane ranite mult timp.

Horoscop Taur 09.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului