Horoscop Horoscop Taur 09.09.2019

Se pare ca cu energia celesta de azi, te vei simti ca si cum ai fi in vacanta. Aceasta configuratie planetara, de multe ori, ofera oamenilor sentimentul ca ar avea o minte odihnita si dispozitie calma. Problemele care odata pareau atat de complicate, acum par a fi usor de abordat. Sunt sanse sa fii putin surprins de rezultate.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 11 – 17 noiembrie 2019

Se pare ca vei incerca sa ignori anumite relatii in aceasta saptamana dar nu vei avea prea mult noroc, ceea ce va face dificila concentrarea asupra multor altor lucruri. Cel mai important ar fi sa incercati sa va readuceti aminte motivul pentru care ati inceput anumite relatii si sa nu fortati sa reaprindeti scanteia.
Este o perioada potrivita pentru a organiza o intalnire de familie si a lua niste decizii care vor aduce pace si liniste in sufletul tau.
O legatura intre Marte si Uranus ar putea sa te determine sa cumperi un obiect opentru casa care te va ajuta sa economisesti timp si energie.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti ciudat putin in conditiile vremii de azi, dar, in mod mental, zbori destul de sus. Ideile ar putea sa-ti vina continuu, trimitandu-te in zboruri de lux care iti excita creativitatea. Aceasta este o zi minunata pentru a citi sau viziona documentare sau pentru a iti alimenta intelectul. Orice lucru pe care il invateti iti poate fi de folos mai tarziu.

Horoscop Taur 09.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului