Horoscop Horoscop Taur 09.09.2019

Se pare ca cu energia celesta de azi, te vei simti ca si cum ai fi in vacanta. Aceasta configuratie planetara, de multe ori, ofera oamenilor sentimentul ca ar avea o minte odihnita si dispozitie calma. Problemele care odata pareau atat de complicate, acum par a fi usor de abordat. Sunt sanse sa fii putin surprins de rezultate.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana apar oportunitati de afaceri care vor fi un pic mai complicate decat va asteptati. O prietenie de lunga durata sau o relatie romantica va deveni imprevizibila. In a doua parte a saptamanii va fi mai greu sa te concentrezi decat de obicei dar totusi vei reusi sa progresezi intr-un obictiv important pentru tine. Daca trebuie sa semnezi ceva ar trebui sa mai astepti cateva zile.
Daca doresti sa pleci intr-o calatorie sau sa te bucuri de cateva experiente noi, weekendul acesta poate promite multe.

Horoscop Taur luna septembrie 2019

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Membrii familiei ar putea discuta astazi despre o posibila vacanta, dar toata lumea vrea sa mearga intr-un alt loc! Ar putea aparea argumente, scotand tot farmecul din discutie. O solutie mai buna ar putea fi sa faci o lista cu toate ideile, sa le dai copii si tuturor persoanelor implicate in discutie si sa te gandesti la asta. Discuta din nou subiectul peste cateva zile.

Horoscop Taur 09.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului