Horoscop Horoscop Taur 09.10.2019

Ceva ar putea sa-ti iasa rau astazi. Exista temperamente fierbinti si opinii puternice in dreapta si la stanga. Incearca sa vezi imaginea in ansamblu. Vei cauta o atentie suplimentara din partea celorlalti, mai ales cand vine vorba de nevoile si emotiile tale. Oamenii vor fi irascibili, dar cearta va inrautati situatia. Ofera-le tuturor timp si vei constata ca multe probleme se rezolva singure.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 02 – 08 decembrie 2019

In saptamana aceasta, Venus iti aduce oportunitati de calatorie. Exista o dorinta imensa de a vedea locuri frumoase, biblioteci, expozitii de arta, cladiri superbe. Este momentul perfect de calatorie si de a te bucura de muzica, concerte si literatura.
Te vei simti atras de cineva dintr-o alta tara sau de o alta cultura, care iti ofera si posibilitatea de a invata lucruri noi despre arta si frumusete.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Orice ai face, fa cu pasiune. Ai tendinta de a supraalimenta lucrurile atunci cand ar trebui sa-ti urmezi intuitia. Stii din inima ta ce modalitate trebuie sa urmezi si cum sa tratezi oamenii din jurul tau. Nu incerca sa fortezi situatia sau sa o manipulezi in ceva ce nu este. Aceasta este o zi minunata. Ai sansa de a iti impartasi sentimentele cu ceilalti. Primeste dragostea si intelegerea pe care o meriti.

Horoscop Taur 09.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului